Cloud Oplossingen

Private Cloud voor Zelfstandigen en ZZP’ers

Ben je een kleine ondernemer of een zelfstandige zonder personeel en ben je op zoek naar een betaalbare, betrouwbare, veilige en vooral doeltreffende oplossing om al jou data op te slaan en te delen? Dan ben je bij Taktiek Computer Services op het juiste adres. Met Private Cloud heb je een eigen privé cloud omgeving waar alleen jij bij kan en die je zelf kunt beheren. Vanaf elke computer of mobiel apparaat kun je altijd en overal bij jouw bestanden en e-mail.

Private Cloud voor het MKB

Heb je een klein- of middelgroot bedrijf dan heeft Taktiek Computer Services een cloud oplossing voor jouw onderneming. Op basis van de laatste Windows Server technieken van Microsoft heb je een eigen VPS Private Cloud bedrijfsomgeving. Met Private Cloud voor MKB heb je altijd en overal vandaan en van elke mobiel of vast apparaat toegang tot jouw bedrijfsomgeving, jouw data en jouw e-mail. Je kunt gemakkelijk jouw data delen en samenwerken met mensen binnen en buiten je bedrijf.

Werkplek in de cloud

Een werkplek in de cloud is een volledig ingericht en gepersonaliseerde omgeving met al jouw bedrijfsapplicaties en data. Deze turn-key oplossing vereist geen investering in dure apparatuur of IT kennis alleen een werkende internet verbinding. Met jouw werkplek in de cloud kun je overal vandaan aan de slag en ben je niet meer aan een locatie gebonden.

Alle software wordt netjes voor je up-to-date gehouden en er worden dagelijks back-ups van gemaakt.

Jouw gegevens staan bij ons veilig in Nederland opgeslagen!

Bij Taktiek Computer Services is de data van uw bedrijfsapplicaties vanzelfsprekend veilig middels een standaard inbegrepen dagelijkse back-up en data-encryptie. De gegevens staan in een Nederlands datacenter opgeslagen. De zekerheden van veilige data en het 24/7 persoonlijke serviceniveau van Taktiek Computer Services biedt u vele voordelen.

VoIP diensten, Google voor bedrijven en Office 365

Een werkplek in de cloud is een perfecte oplossing voor de startende ondernemer, klein bedrijf, boekhouder of iemand die op veel verschillende locaties werkt. Deze oplossing kunnen wij naar jouw wensen inrichten en combineren met diensten als Google voor bedrijven en Office 365 en onze VoIP diensten.

 

Meer informatie of een afspraak maken over Cloud Oplossingen

Heb je nog vragen over Cloud Oplossingen, neem dan contact met ons op of door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.

Combineer met IT beheer voor een vast laag bedrag in de maand

Taktiek Computer Services streeft naar een optimale dienstverlening. Een persoonlijke aanpak, maximale klanttevredenheid en een langdurige samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Om je volledig van dienst te kunnen zijn bieden wij verschillende servicepakketten aan, gericht op jou wensen en behoeften.

 

Oplossing

Voordelige Online Werkplekken in de cloud

Voordelige Online Werkplekken in de cloud met jouw eigen bedrijfsapplicaties. Bij ons krijg je garantie op een razendsnelle en stabiele werkplek. 

IT-ondersteuning die voor u zinvol is

Wij richten ons op het zo lang mogelijk optimaal laten werken van de apparatuur waarop u vertrouwt. Taktiek Computer Services als jouw ICT PARTNER, een partner die met je meedenkt en er voor je is als je hem nodig hebt.

Managed Services

Betrouwbaar

Wij verdienen alleen aan goed werkende ICT

Daarom leveren wij IT oplossingen op basis van bewezen concepten en methoden. Zodat jij verzekert bent van een goed werkende ICT.

Én wij laten onze klanten optimaal profiteren van de samenwerking die ontstaat bij de juiste mensen op de juiste plaats.

We zullen er voor je zijn wanneer je ons het meest nodig hebt!

Vertrouwen

Waarom kiezen voor ons 

Het overbruggen van de kloof tussen jouw bedrijf en de technologie kan verraderlijk zijn. Onze getrainde en gecertificeerde technici zorgen ervoor dat alles optimaal is geassembleerd, zodat jij direct kunt aansluiten zodra de laatste draad is aangesloten.

Hoewel we weten dat je veel opties hebt als het gaat om ICT ondersteuning, geloven wij uiteindelijk dat onze ervaring, expertise en toewijding ons de betere keuze maken voor al jou IT-behoeften.

Taktiek Computer Services besteedt veel oprechte aandacht aan haar medewerkers, klanten en partners. Door de jaren heen is hier een duurzame relatie mee opgebouwd.

Afspraak is afspraak

Altijd bereikbaar 24x7

Persoonlijk benadering en één aanspreekpunt

Meer dan 25 jaar aan professionele IT ervaring

IT Oplossingen op basis van bewezen concepten

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

Eens in de zoveel tijd krijg je te maken met een echte dienstverlener. Eentje waar je mee kunt samenwerken en die er echt voor je is.

Henk Vliet

Divi Media Advies

Goede service. Remco is erg vriendelijk en informatief. Hij repareerde de vele slechte dingen op mijn computer … dingen waarvan ik me niet eens bewust was! Nogmaals heel erg bedankt!

Rachel van den Hoek

Tandartspraktijk van Dongen

Ik waardeer de professionaliteit en expertise van Remco en zijn team. Ze beschikken over begrip en geduld. Ik voel me altijd zeer welkom om te bellen.

Manu Reeves

Kinderdagverblijf de Hoeksteen

Technische ondersteuning was tot nu toe prima. Ik heb een paar keer van hun service gebruik gemaakt. Alles was goed en ik zou ze aanbevelen.

Lida Wessels

Praktijk Lida Wessels

Wat jou IT-vraagstuk ook is, wij hebben de benodigde oplossing

11 + 11 =

Hoofdkantoor

Amsterdam WTC, H-Toren
Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam

Openingstijden

Werkdagen: 8:30 – 17:00
Servicedesk: 24×7

Bel ons

085-0090450