Jouw eigen ICT, maar dan buiten de deur.

Al jouw werkplekken, servers en netwerk volledig in beheer bij Taktiek Computer Services. Inclusief de benodigde ondersteuning, beveiliging, updates en onderhoud.

Werkplekdiensten

Taktiek Computer Services installeert en beheert de pc’s en laptops op iedere werkplek en wij zorgen voor het benodigde desktop beheer. Onze getrainde en gecertificeerde technici zorgen ervoor dat alles optimaal is geassembleerd, zodat jij direct kunt werken zodra de laatste draad is aangesloten.

Online Werkplekken

Voordelige online werkplekken in de cloud met maatwerk en eigen bedrijfsapplicaties. Bij ons krijg je garantie op een razendsnelle en stabiele werkplek.

Online werkplekken vanaf €35 per maand.

Werkplekbeheer

Wij zorgen ervoor dat alles goed werkt en bij storingen grijpen we direct in. Bij werkplekbeheer hoort ook de installatie en het beheer van de overige apparatuur op de werkplek zoals de printers, beeldschermen, bekabeling etc.

Onbeperkt support vanaf €32,- per maand.

Thuis Werkplek

Wij van Taktiek Computer Services helpen jou als particulier graag verder met je thuisomgeving. Ben je thuis op zoek naar een betrouwbare IT omgeving dan ben je bij ons op het juiste adres.

Wij bieden hulp of afstand of komen aan huis binnen onze regio’s. 

 

Serverdiensten

Een server is het hart van jouw IT en vormt een belangrijk onderdeel van de effectiviteit binnen uw organisatie. Systeembeheer speelt daarin een belangrijke rol binnen het serverbeheer. Wij leveren all-in IT support en IT beheer voor een vast laag maandbedrag.

Serverbeheer

Wij kunnen voor een vast bedrag per maand al je servers in beheer nemen, inclusief de benodigde ondersteuning, beveiliging, updates en onderhoud. Bij serverbeheer hoort ook het maken van back-ups, anti-virus, monitoring en rapportage.

Onbeperkt support vanaf €32,- per maand.

Virtualisatie

Een gevirtualiseerde ICT-infrastructuur is kosteneffectief, eenvoudig in beheer, energiezuinig en optimaal beveiligd. Dit alles tegen veel lagere kosten.

IT Beheer

Al jouw werkplekken, servers en netwerk volledig in beheer bij Taktiek Computer Services. Inclusief de benodigde ondersteuning, beveiliging, updates en onderhoud.

Onbeperkt support vanaf €32,- per maand.

Netwerkdiensten & Connectiviteit

Het netwerk is de fundering van jouw IT. Wij kunnen niet alleen jouw netwerk beheren, wij zijn er ook voor het verbeteren van WiFi netwerken of optimaliseren van de snelheid van het internet. Ervaar de voordelen van zakelijke telefonie en bel voordeliger.

Netwerkbeheer

Onze getrainde en gecertificeerde technici zorgen ervoor dat alles optimaal is geassembleerd, zodat jij direct kunt werken zodra de laatste draad is aangesloten.

Onbeperkt support vanaf €32,- per maand.

Zakelijke Telefonie

Taktiek Computer Services biedt u zakelijke VoIP telefonie, waarbij naast de meer bekende, maar zeer aantrekkelijke tarieven voor het nog traditionele verkeer, gratis telefonie via het Internet verkeer wordt aangeboden.

Netwerk infrastructuren

De netwerkinfrastructuur vormt dé fundering van je IT- infrastructuur en is één van de belangrijkste levensaders binnen jou organisatie.

Onbeperkt support vanaf €32,- per maand.

Voordelen bij Managed Services van Taktiek

Met Managed Services van Taktiek Computer Services zijn jouw systemen in top conditie.

Toegang tot een team met vele verschillende IT-expertises

Volledige ontzorging door een vooraf afgesproken serviceniveau

Snel hulp bij vragen en storingen

Hoger rendement door focus op je eigen bedrijfsactiviteiten

Optimale bescherming tegen hackers, virussen en malware

Een IT oplossing op maat voor jouw organisatie!

Taktiek Computer Services als jouw ICT PARTNER, een partner die met je meedenkt en er voor je is als je hem nodig hebt.

Oplossingen

IT Beheer

IT Beheer voor een vast laag maandbedrag

We maken vooraf glasheldere afspraken over het serviceniveau en spreken een vast maandbedrag per systeem unit of medewerker af. Hiermee heb je direct grip op je ICT-budget en voorkom je vervelende verrassingen. Dit bieden wij aan in drie mogelijkheden.

Wat jou IT-vraagstuk ook is, wij hebben de benodigde oplossing

5 + 10 =

Hoofdkantoor

Amsterdam WTC, H-Toren
Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam

Openingstijden

Werkdagen: 8:30 – 17:00
Servicedesk: 24×7

Bel ons

085-0090450