Online Werkplekken

Een moderne en praktische oplossing voor uw zakelijke omgeving. In het hedendaagse bedrijfsleven wordt er regelmatig thuis en onderweg gewerkt. Door gebruik te maken van een Online Werkplek neemt de efficiëntie van je werkzaamheden toe terwijl de kosten sterk afnemen. Uit onderzoek is gebleken dat organisaties die in de cloud werken productiever zijn en meer omzet genereren.

Online Werkplek vanaf €35 per maand

Voordelige Online Werkplekken in de cloud met maatwerk en eigen bedrijfsapplicaties. Bij ons krijg je garantie op een razendsnelle en stabiele werkplek. Oplevering is altijd op basis van gedegen projectplanning en een testperiode. Jouw data staat bij ons altijd veilig in Nederland met encryptie opgeslagen.

Jouw gegevens staan bij ons veilig in Nederland opgeslagen!

Bij Taktiek Computer Services is de data van uw Online Werkplek vanzelfsprekend veilig middels een standaard inbegrepen dagelijkse back-up en data-encryptie. De gegevens staan in een Nederlands datacenter opgeslagen. De zekerheden van veilige data en het 24/7 persoonlijke serviceniveau van Taktiek Computer Services biedt u vele voordelen.

Meer informatie of een afspraak maken over Online Werkplekken

Heb je nog vragen over Online Werkplekken, neem dan contact met ons op of door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.

Combineer met IT beheer voor een vast laag bedrag in de maand

Taktiek Computer Services streeft naar een optimale dienstverlening. Een persoonlijke aanpak, maximale klanttevredenheid en een langdurige samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Om je volledig van dienst te kunnen zijn bieden wij verschillende servicepakketten aan, gericht op jou wensen en behoeften.

 

Oplossing

Voordelige Online Werkplekken in de cloud

Voordelige Online Werkplekken in de cloud met jouw eigen bedrijfsapplicaties. Bij ons krijg je garantie op een razendsnelle en stabiele werkplek. 

IT-ondersteuning die voor u zinvol is

Wij richten ons op het zo lang mogelijk optimaal laten werken van de apparatuur waarop u vertrouwt. Taktiek Computer Services als jouw ICT PARTNER, een partner die met je meedenkt en er voor je is als je hem nodig hebt.

Managed Services

Betrouwbaar

Wij verdienen alleen aan goed werkende ICT

Daarom leveren wij IT oplossingen op basis van bewezen concepten en methoden. Zodat jij verzekert bent van een goed werkende ICT.

Én wij laten onze klanten optimaal profiteren van de samenwerking die ontstaat bij de juiste mensen op de juiste plaats.

We zullen er voor je zijn wanneer je ons het meest nodig hebt!

Vertrouwen

Waarom kiezen voor ons 

Het overbruggen van de kloof tussen jouw bedrijf en de technologie kan verraderlijk zijn. Onze getrainde en gecertificeerde technici zorgen ervoor dat alles optimaal is geassembleerd, zodat jij direct kunt aansluiten zodra de laatste draad is aangesloten.

Hoewel we weten dat je veel opties hebt als het gaat om ICT ondersteuning, geloven wij uiteindelijk dat onze ervaring, expertise en toewijding ons de betere keuze maken voor al jou IT-behoeften.

Taktiek Computer Services besteedt veel oprechte aandacht aan haar medewerkers, klanten en partners. Door de jaren heen is hier een duurzame relatie mee opgebouwd.

Afspraak is afspraak

Altijd bereikbaar 24x7

Persoonlijk benadering en één aanspreekpunt

Meer dan 25 jaar aan professionele IT ervaring

IT Oplossingen op basis van bewezen concepten

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

Eens in de zoveel tijd krijg je te maken met een echte dienstverlener. Eentje waar je mee kunt samenwerken en die er echt voor je is.

Henk Vliet

Divi Media Advies

Goede service. Remco is erg vriendelijk en informatief. Hij repareerde de vele slechte dingen op mijn computer … dingen waarvan ik me niet eens bewust was! Nogmaals heel erg bedankt!

Rachel van den Hoek

Tandartspraktijk van Dongen

Ik waardeer de professionaliteit en expertise van Remco en zijn team. Ze beschikken over begrip en geduld. Ik voel me altijd zeer welkom om te bellen.

Manu Reeves

Kinderdagverblijf de Hoeksteen

Technische ondersteuning was tot nu toe prima. Ik heb een paar keer van hun service gebruik gemaakt. Alles was goed en ik zou ze aanbevelen.

Lida Wessels

Praktijk Lida Wessels

Wat jou IT-vraagstuk ook is, wij hebben de benodigde oplossing

3 + 4 =

Hoofdkantoor

Amsterdam WTC, H-Toren
Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam

Openingstijden

Werkdagen: 8:30 – 17:00
Servicedesk: 24×7

Bel ons

085-0090450