Ons bedrijf

Taktiek Computer Services is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van kantoorautomatisering.

Wij zijn een no-nonsense bedrijf en werken op basis van partnerschap en wederzijds vertrouwen. Onze aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid en persoonlijke aandacht, zodat onze klanten op IT-gebied, zich volledig ondersteund voelen.

Taktiek Computer Services besteedt veel oprechte aandacht aan haar medewerkers, klanten en partners. Door de jaren heen is hier een duurzame relatie mee opgebouwd.

Onze Missie

Samen

Wij werken samen met onze opdrachtgevers, zodat zij doeltreffend en adequaat kunnen anticiperen op ontwikkelingen in de markt. Op deze manier helpen wij klanten bij het realiseren van hun strategische, tactische en operationele doelstellingen op het gebied van IT.

Toegevoegde waarde

Taktiek Computer Services verbindt medewerkers en bedrijven en brengt deze op een positieve wijze in beweging. Hierbij zorgen wij dat zij ambities waarmaken. Medewerkers en hun toegevoegde waarde voor opdrachtgevers is de centrale positie in onze missie.

Wij maken ons sterk om talent optimaal te benutten. Een goede opleiding, coaching in carrière en persoonlijke ontwikkeling zijn hierin essentieel. Het is de basis voor langdurige relaties met opdrachtgevers.

Ons werkveld is breed en dat vraagt om sterke partners om de beste resultaten te bereiken. Door strategische allianties te combineren met onze professionaliteit slagen wij er in de verwachtingen van medewerkers en opdrachtgevers te overtreffen.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn in alle omstandigheden leidend bij de levering van al onze diensten, bij de uitvoering van al onze werkzaamheden, in al onze contacten en in al onze gedragingen. Het is ons DNA, ons fundament, de basis van waaruit wij al onze activiteiten ontwikkelen. De krachtige combinatie van onze waarden, onze dienstverlening en de samenwerkingsverbanden met strategische partners verzekeren jou van kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

Oog voor persoonlijke aandacht

De beste relaties zijn gebaseerd op contact, vertrouwen en toewijding. Daarom vormt persoonlijke aandacht het fundament onder alles wat we doen. Om advies op maat te kunnen geven, willen we weten wat onze klanten bezighoudt. Waar ze wakker van liggen, waar ze warm voor lopen. Klanten kunnen vertrouwen op een vast en toegewijd team. Door goed te luisteren en mee te denken, helpen we onze klanten om kosten te besparen, processen te optimaliseren en nieuwe kansen te grijpen. Met krachtige oplossingen die optimaal aansluiten bij hun wensen en ambities als klinkend resultaat.

Afspraak is afspraak

Betrouwbaarheid is het fundament voor een goede samenwerking. Afspraken worden te allen tijde nagekomen. Indien dit bij uitzondering niet mogelijk is, wordt hier tijdig, open en eerlijk over gecommuniceerd.

No-nonsense

Wij zijn nuchter, wars van arrogantie en wij werken hard. Taktiek Computer Services is een bedrijf van praktische oplossingen en wij doen wat wij beloven.

Maximale toewijding

De dingen die wij doen, die doen wij goed. Enthousiast en met passie, zodat we onze klanten en onze mensen blijven verbazen. Net iets harder rennen en net iets verder gaan dan men van ons verwacht.

Integriteit en transparantie

Wij vinden dat een samenwerking altijd open en eerlijk dient plaats te vinden. Een samenwerking wordt aangegaan op basis van wederzijds vertrouwen en respect. Beide partijen dienen alles in het werk te stellen om dit vertrouwen en respect te behouden. Transparantie en eerlijke communicatie is een voorwaarde hiervoor.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Sinds haar onze oprichting is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vanzelfsprekend binnen onze bedrijfsvoering en cultuur. Maatschappelijk verantwoord ondernemen rekenen wij tot de kernwaarden van onze onderneming. Bij alle activiteiten die wij ontplooien, trachten wij dit op een duurzaam verantwoorde manier uit te voeren.

Duurzaam ondernemen is voor Taktiek Computer Services het onderkennen van de samenhang tussen onze belangen, die van onze opdrachtgevers, onze partners, de werknemers en de maatschappij. Wij moeten onze bijdrage optimaliseren, terwijl wij verantwoordelijk moeten omgaan met de gevolgen van onze acties. Wat goed voor Taktiek Computer Services is, moet ook goed zijn voor werknemers, opdrachtgevers, leveranciers, overheden en de maatschappij in het algemeen.

Ook onze gezamenlijke verantwoordelijkheid voor onze leefomgeving nemen wij uiteraard serieus. Waar mogelijk treffen we concrete maatregelen om verspilling, energiegebruik en milieubelasting terug te dringen. Onze medewerkers zijn hier nauw bij betrokken. Met als resultaat dat steeds meer collega’s de auto laten staan en bewust kiezen voor de fiets of openbaar vervoer. Een dergelijke individuele bijdrage is wellicht bescheiden, maar alle initiatieven en maatregelen bij elkaar dragen uiteindelijk bij aan een bedrijfscultuur die rekening houdt met het perspectief van komende generaties.

Meer informatie of een afspraak maken

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken. Neem dan contact met ons op of door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.

IT-ondersteuning die voor u zinvol is

Wij richten ons op het zo lang mogelijk optimaal laten werken van de apparatuur waarop u vertrouwt. Taktiek Computer Services als jouw ICT PARTNER, een partner die met je meedenkt en er voor je is als je hem nodig hebt.

Managed Services

Betrouwbaar

Wij verdienen alleen aan goed werkende ICT

Daarom leveren wij IT oplossingen op basis van bewezen concepten en methoden. Zodat jij verzekert bent van een goed werkende ICT.

Én wij laten onze klanten optimaal profiteren van de samenwerking die ontstaat bij de juiste mensen op de juiste plaats.

We zullen er voor je zijn wanneer je ons het meest nodig hebt!

Vertrouwen

Waarom kiezen voor ons 

Het overbruggen van de kloof tussen jouw bedrijf en de technologie kan verraderlijk zijn. Onze getrainde en gecertificeerde technici zorgen ervoor dat alles optimaal is geassembleerd, zodat jij direct kunt aansluiten zodra de laatste draad is aangesloten.

Hoewel we weten dat je veel opties hebt als het gaat om ICT ondersteuning, geloven wij uiteindelijk dat onze ervaring, expertise en toewijding ons de betere keuze maken voor al jou IT-behoeften.

Taktiek Computer Services besteedt veel oprechte aandacht aan haar medewerkers, klanten en partners. Door de jaren heen is hier een duurzame relatie mee opgebouwd.

Afspraak is afspraak

Altijd bereikbaar 24x7

Persoonlijk benadering en één aanspreekpunt

Meer dan 25 jaar aan professionele IT ervaring

IT Oplossingen op basis van bewezen concepten

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

Eens in de zoveel tijd krijg je te maken met een echte dienstverlener. Eentje waar je mee kunt samenwerken en die er echt voor je is.

Henk Vliet

Divi Media Advies

Goede service. Remco is erg vriendelijk en informatief. Hij repareerde de vele slechte dingen op mijn computer … dingen waarvan ik me niet eens bewust was! Nogmaals heel erg bedankt!

Rachel van den Hoek

Tandartspraktijk van Dongen

Ik waardeer de professionaliteit en expertise van Remco en zijn team. Ze beschikken over begrip en geduld. Ik voel me altijd zeer welkom om te bellen.

Manu Reeves

Kinderdagverblijf de Hoeksteen

Technische ondersteuning was tot nu toe prima. Ik heb een paar keer van hun service gebruik gemaakt. Alles was goed en ik zou ze aanbevelen.

Lida Wessels

Praktijk Lida Wessels

Wat jou IT-vraagstuk ook is, wij hebben de benodigde oplossing

2 + 11 =

Hoofdkantoor

Amsterdam WTC, H-Toren
Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam

Openingstijden

Werkdagen: 8:30 – 17:00
Servicedesk: 24×7

Bel ons

085-0090450