Een IT oplossing op maat voor jouw organisatie

Innovatieve automatisering & IT service

Betrouwbaar

Betrouwbare IT-oplossingen voor iedereen

Wij werken universeel en platform onafhankelijk op het gebied van informatietechnologie. In tegenstelling tot concurrenten beschouwen we IT als de brandstof die een bedrijf runt. Daarom streven we ernaar IT oplossingen en processen te stroomlijnen, zodat bedrijven zich kunnen concentreren op wat ze het beste doen.

Wij geloven in kwaliteit, commitment en innovatie, met als doel onze klanten van de beste mogelijke oplossingen te voorzien.

Daarom streven we ernaar IT processen te stroomlijnen, op basis van bewezen concepten en methoden. Zodat jij verzekert bent van de best werkende IT oplossingen.

R

Universeel

R

Professioneel

R

Betaalbaar

R

Klant gericht

R

Maatwerk mogelijk

R

Platform onafhankelijk

IT Beheer

IT beheer voor een vast laag maandbedrag

Wij zijn er voor iedereen, dus ook als je geen ondernemer bent.

Wij beschouwen onszelf graag als een brug. Met onze hulp kunnen onze klanten oversteken naar een plaats waar technologie toegankelijk en begrijpelijk is voor iedereen.

Voor Thuis

Betrouwbaar

Wij verdienen alleen aan goed werkende ICT

Daarom leveren wij IT oplossingen op basis van bewezen concepten en methoden. Zodat jij verzekert bent van een goed werkende ICT.

Wij laten onze klanten optimaal profiteren van de samenwerking die ontstaat bij de juiste mensen op de juiste plaats.

Vertrouwen

Waarom kiezen voor ons 

Het overbruggen van de kloof tussen jouw bedrijf en de technologie kan verraderlijk zijn. Onze getrainde en gecertificeerde technici zorgen ervoor dat alles optimaal is geassembleerd, zodat jij direct kunt aansluiten zodra de laatste draad is aangesloten.

Hoewel we weten dat je veel opties hebt als het gaat om ICT ondersteuning, geloven wij uiteindelijk dat onze ervaring, expertise en toewijding ons de betere keuze maken voor al jou IT-behoeften.

Taktiek Computer Services besteedt veel oprechte aandacht aan haar medewerkers, klanten en partners. Door de jaren heen is hier een duurzame relatie mee opgebouwd.

Afspraak is afspraak

Altijd bereikbaar 24x7

Persoonlijk benadering en één aanspreekpunt

Meer dan 25 jaar aan professionele IT ervaring

IT Oplossingen op basis van bewezen concepten

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

Eens in de zoveel tijd krijg je te maken met een echte dienstverlener. Eentje waar je mee kunt samenwerken en die er echt voor je is.

Henk Vliet

Divi Media Advies

Goede service. Remco is erg vriendelijk en informatief. Hij repareerde de vele slechte dingen op mijn computer … dingen waarvan ik me niet eens bewust was! Nogmaals heel erg bedankt!

Rachel van den Hoek

Tandartspraktijk van Dongen

Ik waardeer de professionaliteit en expertise van Remco en zijn team. Ze beschikken over begrip en geduld. Ik voel me altijd zeer welkom om te bellen.

Manu Reeves

Kinderdagverblijf de Hoeksteen

Technische ondersteuning was tot nu toe prima. Ik heb een paar keer van hun service gebruik gemaakt. Alles was goed en ik zou ze aanbevelen.

Lida Wessels

Praktijk Lida Wessels

Berichten

Meest populaire berichten

Wat jou IT-vraagstuk ook is, wij hebben de benodigde oplossing

6 + 3 =

Hoofdkantoor

Amsterdam WTC, H-Toren
Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam

Openingstijden

Werkdagen: 8:30 – 17:00
Servicedesk: 24×7

Bel ons

085-0090450