Een bedrijf met meer dan 25 jaar aan kennis

Een partner die met je meedenkt en er voor je is als je hem nodig hebt.

Vertrouwen

Waarom kiezen voor ons 

Het overbruggen van de kloof tussen jouw bedrijf en de technologie kan verraderlijk zijn. Onze getrainde en gecertificeerde technici zorgen ervoor dat alles optimaal is geassembleerd, zodat jij direct kunt aansluiten zodra de laatste draad is aangesloten.

Hoewel we weten dat je veel opties hebt als het gaat om ICT ondersteuning, geloven wij uiteindelijk dat onze ervaring, expertise en toewijding ons de betere keuze maken voor al jou IT-behoeften.

Taktiek Computer Services besteedt veel oprechte aandacht aan haar medewerkers, klanten en partners. Door de jaren heen is hier een duurzame relatie mee opgebouwd.

Afspraak is afspraak

Altijd bereikbaar 24x7

Persoonlijk benadering en één aanspreekpunt

Meer dan 25 jaar aan professionele IT ervaring

IT Oplossingen op basis van bewezen concepten

Jaar aan kennis

IT Projecten

Apparaten in beheer

Betrouwbaar

Wij verdienen alleen aan goed werkende ICT

Daarom leveren wij IT oplossingen op basis van bewezen concepten en methoden. Zodat jij verzekert bent van een goed werkende ICT.

Wij laten onze klanten optimaal profiteren van de samenwerking die ontstaat bij de juiste mensen op de juiste plaats.

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

Eens in de zoveel tijd krijg je te maken met een echte dienstverlener. Eentje waar je mee kunt samenwerken en die er echt voor je is.

Henk Vliet

Divi Media Advies

Remco is absoluut geweldig. Ik heb met veel techneuten ondersteuning op afstand gedaan, maar Remco ging zoveel verder en werkte sneller dan ik ooit heb gebruikt. Hij loste mijn probleem met printer en router op, ruimde vervolgens 40.000 foutmeldingen op, verwijderde oude bestanden en ruimde mijn hele systeem op!

Rick

SandPoint Investments

Ik waardeer de professionaliteit en expertise van Remco en zijn team. Ze beschikken over begrip en geduld. Ik voel me altijd zeer welkom om te bellen.

Manu Reeves

Kinderdagverblijf de Hoeksteen

Fantastische ervaring! De beste technische ondersteuning ooit in de 40 jaar dat ik een computergebruiker ben. Remco was geduldig, persoonlijk en goed geïnformeerd EN loste de problemen op die ik had. Zal anderen erover vertellen. Ik zal uw service zeker aanbevelen aan familie en vrienden.

Hans Knijn

Bouwbedrijf Knijn

Goede service. Remco is erg vriendelijk en informatief. Hij repareerde de vele slechte dingen op mijn pc… dingen waarvan ik me niet eens bewust was! 

Rachel van den Hoek

Tandartspraktijk van Dongen

Belde voor hulp bij het installeren van een nieuwe printer. In het proces vonden we fouten en waarschuwingen. Remco kon 3 van onze computers opschonen en ook een firewall aan ons netwerk toevoegen. Het proces duurde ongeveer twee uur, maar we voelen ons nu op ons gemak bij onze computers. Top!

Hennie de Wit

De Wit Transport BV

Berichten

Meest populaire berichten

Wat jou IT-vraagstuk ook is, wij hebben de benodigde oplossing

1 + 9 =

Hoofdkantoor

Amsterdam WTC, H-Toren
Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam

Openingstijden

Werkdagen: 8:30 – 17:00
Servicedesk: 24×7

Bel ons

085-0090450