Storage Oplossingen

Om de productiviteit en continuïteit van je IT omgeving zo hoog mogelijk te houden, is het van belang om data centraal in je netwerk te plaatsen. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en realiseren van storage-oplossingen die passen bij jou specifieke omgeving. Wij beschikken over de kennis en kunde voor de levering en implementatie van de vereiste opslag (storage) middelen en (blade) servers.

Betaalbare NAS Producten

Voor zelfstandige tot aan de grote omgevingen zijn NAS (Network Attached Storage) producten ideaal om data centraal in je netwerk te plaatsen. Een NAS regelt centrale data opslag en maakt daarbij gebruik van de bandbreedte (snelheid) van het bestaande netwerk. Omdat een NAS eenvoudig schaalbaar is, kan je starten met een lage aanschaf prijs en uitbreiden wanneer nodig.

Moderne SAN Oplossingen

Bij de realisatie van moderne ICT voorzieningen is professionele opslag en beheer van data essentieel. Wij adviseren om in netwerken van grote omvang een SAN (Storage Area Network) toe te passen. Een SAN regelt centrale data opslag in een netwerk en maakt daarbij gebruik van een speciale communicatie infrastructuur. Hierdoor blijft de bandbreedte (snelheid) van het netwerk maximaal beschikbaar voor alle andere servers en werkplekken.

Taktiek Computer Services heeft ruime ervaring met diverse storage producten

Wij hebben ervaring met storage producten van o.a. Synology, Dell, NetApp en HP.

 • Synology Enterprise Series
 • Synology Business Series
 • Dell EMC
 • Dell SC Series
 • Dell Power Series
 • NetApp FAS storage systems
 • NetApp AFF A-Series
 • HP StoreServ (3PAR) en
 • HP StoreVirtual (Lefthand)
 • HP MSA Storage

Diensten die Taktiek Computer Services levert op het gebied van Storage

 • Projecten: ontwerpen en implementeren Storage oplossingen
 • Storage health en conditie checks met advies rapportage
 • Periodiek Storage onderhoud en (24×7) monitoring 

Meer informatie of een afspraak maken over Storage Oplossingen

Heb je nog vragen over Storage Oplossingen, neem dan contact met ons op of door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.

Combineer met IT beheer voor een vast laag bedrag in de maand

Taktiek Computer Services streeft naar een optimale dienstverlening. Een persoonlijke aanpak, maximale klanttevredenheid en een langdurige samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Om je volledig van dienst te kunnen zijn bieden wij verschillende servicepakketten aan, gericht op jou wensen en behoeften.

IT-ondersteuning die voor u zinvol is

Wij richten ons op het zo lang mogelijk optimaal laten werken van de apparatuur waarop u vertrouwt. Taktiek Computer Services als jouw ICT PARTNER, een partner die met je meedenkt en er voor je is als je hem nodig hebt.

Managed Services

Betrouwbaar

Wij verdienen alleen aan goed werkende ICT

Daarom leveren wij IT oplossingen op basis van bewezen concepten en methoden. Zodat jij verzekert bent van een goed werkende ICT.

Én wij laten onze klanten optimaal profiteren van de samenwerking die ontstaat bij de juiste mensen op de juiste plaats.

We zullen er voor je zijn wanneer je ons het meest nodig hebt!

Vertrouwen

Waarom kiezen voor ons 

Het overbruggen van de kloof tussen jouw bedrijf en de technologie kan verraderlijk zijn. Onze getrainde en gecertificeerde technici zorgen ervoor dat alles optimaal is geassembleerd, zodat jij direct kunt aansluiten zodra de laatste draad is aangesloten.

Hoewel we weten dat je veel opties hebt als het gaat om ICT ondersteuning, geloven wij uiteindelijk dat onze ervaring, expertise en toewijding ons de betere keuze maken voor al jou IT-behoeften.

Taktiek Computer Services besteedt veel oprechte aandacht aan haar medewerkers, klanten en partners. Door de jaren heen is hier een duurzame relatie mee opgebouwd.

Afspraak is afspraak

Altijd bereikbaar 24x7

Persoonlijk benadering en één aanspreekpunt

Meer dan 25 jaar aan professionele IT ervaring

IT Oplossingen op basis van bewezen concepten

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

Eens in de zoveel tijd krijg je te maken met een echte dienstverlener. Eentje waar je mee kunt samenwerken en die er echt voor je is.

Henk Vliet

Divi Media Advies

Goede service. Remco is erg vriendelijk en informatief. Hij repareerde de vele slechte dingen op mijn computer … dingen waarvan ik me niet eens bewust was! Nogmaals heel erg bedankt!

Rachel van den Hoek

Tandartspraktijk van Dongen

Ik waardeer de professionaliteit en expertise van Remco en zijn team. Ze beschikken over begrip en geduld. Ik voel me altijd zeer welkom om te bellen.

Manu Reeves

Kinderdagverblijf de Hoeksteen

Technische ondersteuning was tot nu toe prima. Ik heb een paar keer van hun service gebruik gemaakt. Alles was goed en ik zou ze aanbevelen.

Lida Wessels

Praktijk Lida Wessels

Wat jou IT-vraagstuk ook is, wij hebben de benodigde oplossing

4 + 3 =

Hoofdkantoor

Amsterdam WTC, H-Toren
Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam

Openingstijden

Werkdagen: 8:30 – 17:00
Servicedesk: 24×7

Bel ons

085-0090450