Yellow Backup

Eigen BaaS met Yellow Backup

Met Yellow Backup bepaal je helemaal zelf waar jouw bedrijfsgegevens worden opgeslagen. Yellow Backup is een eigen Back-up als een service (BaaS) oplossing waar je altijd en overal naar toe kan back-uppen. Hoe vaak en wanneer je maar wilt!

Hoge mate van continuïteit

Je bedrijfsgegevens zijn je belangrijkste bezit. Je moet er dan ook niet aan denken: een laptop met bedrijfsgevoelige informatie wordt gestolen of erger nog, je hele netwerk raakt geïnfecteerd met cryptoware. Bij storingen en calamiteiten wil je dat de systemen weer snel beschikbaar zijn (RTO) en moet verlies van ingevoerde data (RPO) tot een minimum worden beperkt. Maar met Yellow Backup hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Een backup oplossing voor de gehele IT omgeving

Vanaf elke werkplek tot en met elke server en van lokale applicaties tot en met Cloud diensten. Yellow Backup is een backup oplossing voor de gehele IT omgeving.

Met de kracht van Synology

Wij bieden Yellow Backup aan samen met de krachtige producten en oplossingen van Synology. Deze producten zijn speciaal samengesteld en geoptimaliseerd, zodat de integriteit en betrouwbaarheid van het back-upsysteem gewaarborgd is.

Onbeperkte accounts en licentievrij

Een geïntegreerde en betaalbare backup oplossing die past bij binnen elk IT-budget. Met eenmalige kosten, ongeacht hoeveel gebruikers, Office 365- en/of Google Suite-accounts je gaat back-uppen – zolang de opslagruimte toestaat.

Schaalbaar en gemakkelijk uit te breiden

Al onze Yellow Backup producten zijn schaalbaar en gemakkelijk uit te breiden naar mate de vraag aan back-up opslagruimte toeneemt. Dit kan vaak eenvoudig door extra harddisks toe te voegen of een uitbreidingsmodule aan te schaffen waarin nieuwe harddisks kunnen worden toegevoegd.

Back-ups van en over meerdere locaties

Bij meerdere locaties kan veilig over het internet een backup worden gemaakt naar een vaste locatie. Tevens beschikt het back-upsysteem over snapshots en replicatie technieken waarmee schaduw kopieën kunnen worden gemaakt naar meerdere Yellow Backup systemen op meerdere locaties. Door de AES-256- en RSA-2048-coderingstechnologieën van militaire kwaliteit, worden de gegevens beschermt tegen ongeoorloofde toegang.

Back-up van je Cloud-gegevens op eigen locatie

Bewaar een lokaal kopie van je Cloud-gegevens op Office 365 en G Suite om te beschermen tegen bedrijfsonderbreking, onbedoelde verwijdering en kwaadwillende aanvallen. Of bespaar dure Cloud-opslag voor archivering of wettelijke bewaarplichten. Stel het eigendom van jouw Cloud-gegevens veilig en back-up deze op een eigen locatie met Yellow Backup.

Deduplicatie van gegevens

Deduplicatie van gegevens is van toepassing op back-ups van verschillende versies en op bestanden die eenvoudig worden hernoemd of gedupliceerd, waardoor ruimte wordt bespaard en minder tijd en geld wordt verbruikt.

Integriteitscontrole

Door periodiek de gegevens en de index integriteit te controleren, kan data corruptie worden gedetecteerd in vorige back-up versies, waardoor de beschikbaarheid van back-up en herstel wordt verbeterd en gewaarborgd blijft.

Meer informatie of een afspraak maken over Yellow Backup

Heb je nog vragen over Yellow Backup, neem dan contact met ons op of door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.

Combineer met IT beheer voor een vast laag bedrag in de maand

Taktiek Computer Services streeft naar een optimale dienstverlening. Een persoonlijke aanpak, maximale klanttevredenheid en een langdurige samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Om je volledig van dienst te kunnen zijn bieden wij verschillende servicepakketten aan, gericht op jou wensen en behoeften.

IT-ondersteuning die voor u zinvol is

Wij richten ons op het zo lang mogelijk optimaal laten werken van de apparatuur waarop u vertrouwt. Taktiek Computer Services als jouw ICT PARTNER, een partner die met je meedenkt en er voor je is als je hem nodig hebt.

Managed Services

Betrouwbaar

Wij verdienen alleen aan goed werkende ICT

Daarom leveren wij IT oplossingen op basis van bewezen concepten en methoden. Zodat jij verzekert bent van een goed werkende ICT.

Én wij laten onze klanten optimaal profiteren van de samenwerking die ontstaat bij de juiste mensen op de juiste plaats.

We zullen er voor je zijn wanneer je ons het meest nodig hebt!

Vertrouwen

Waarom kiezen voor ons 

Het overbruggen van de kloof tussen jouw bedrijf en de technologie kan verraderlijk zijn. Onze getrainde en gecertificeerde technici zorgen ervoor dat alles optimaal is geassembleerd, zodat jij direct kunt aansluiten zodra de laatste draad is aangesloten.

Hoewel we weten dat je veel opties hebt als het gaat om ICT ondersteuning, geloven wij uiteindelijk dat onze ervaring, expertise en toewijding ons de betere keuze maken voor al jou IT-behoeften.

Taktiek Computer Services besteedt veel oprechte aandacht aan haar medewerkers, klanten en partners. Door de jaren heen is hier een duurzame relatie mee opgebouwd.

Afspraak is afspraak

Altijd bereikbaar 24x7

Persoonlijk benadering en één aanspreekpunt

Meer dan 25 jaar aan professionele IT ervaring

IT Oplossingen op basis van bewezen concepten

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

Eens in de zoveel tijd krijg je te maken met een echte dienstverlener. Eentje waar je mee kunt samenwerken en die er echt voor je is.

Henk Vliet

Divi Media Advies

Goede service. Remco is erg vriendelijk en informatief. Hij repareerde de vele slechte dingen op mijn computer … dingen waarvan ik me niet eens bewust was! Nogmaals heel erg bedankt!

Rachel van den Hoek

Tandartspraktijk van Dongen

Ik waardeer de professionaliteit en expertise van Remco en zijn team. Ze beschikken over begrip en geduld. Ik voel me altijd zeer welkom om te bellen.

Manu Reeves

Kinderdagverblijf de Hoeksteen

Technische ondersteuning was tot nu toe prima. Ik heb een paar keer van hun service gebruik gemaakt. Alles was goed en ik zou ze aanbevelen.

Lida Wessels

Praktijk Lida Wessels

Wat jou IT-vraagstuk ook is, wij hebben de benodigde oplossing

4 + 1 =

Hoofdkantoor

Amsterdam WTC, H-Toren
Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam

Openingstijden

Werkdagen: 8:30 – 17:00
Servicedesk: 24×7

Bel ons

085-0090450